smarties-adv.ro Web analytics

web design agency

Slide thumbnailAgentie Web DesignAgentie Web DesignAgentie Web Design

Aveti doar cateva secunde...

Atat aveti la dispozitie pentru a va capta vizitatorii! Asa ca ne-am pus rotitele in miscare. Suntem aici pentru a ne asigura nu numai ca vizitatorii site-ului vor sta mai mult, dar si pentru a-i transforma in clienti.
Slide thumbnailAgentie Web DesignAgentie Web DesignAgentie Web Design
"Graphic design will save the world right after rock and roll does."
Agentie Web Design

David Carson

Agentie Web DesignAgentie Web Design

 

Smarties Advertising > Agentie Web Design > We make it work!

In prezent, afacerea trebuie promovata online, atat pentru ca potentialii clienti sa iti gaseasca website-ul cu usurinta, cat si pentru o imbunatatire a relatiei, comunicarii cu actualii clienti. Echipa noastra foloseste numeroase tehnologii pentru a aborda aspectele care iti avantajeaza afacerea,fie ca este vorba de web design, fie ca e vorba de o strategie de optimizare a cautarii in motoarele de cautare, fie ca e vorba despre email marketing.

Smarties Advertising ofera servicii de web design, email marketing, grafic design. Website-urile create de noi sunt usor de utilizat, arata bine datorita echipei experimentate care lucreaza pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Ne folosim experienta pentru a combina procesele de design si dezvoltare pentru a-ti realiza un website care sa te reprezinte cu succes, el fiind ca si o carte de vizita a afacerii tale.

Website-urile, magazinele virtuale si newsletterele create sunt responsive, pentru a arata excelent indiferent de rezolutia dispozitivului pe care sunt vizualizate: desktop, tablete sau telefoane mobile.

Peste jumatate din cei care folosesc Internetul citesc mailuri si viziteaza site-uri de pe dispozitivele mobile. Acesti utilizatori, de cele mai multe ori, sunt pierduti pentru simplul motiv ca nu au rabdare sa citeasca un newsletter (sau sa viziteze un site) ce nu se poate citi in conditii optime. Iata de ce este o necesitate realizarea newsletterelelor si site-urilor responsive pentru a fi o alegere de succes.

Smarties Advertising - Ce si cum
Smarties Advertising

E-mail marketing

E-mail marketingul poate fi o modalitate eficienta de a genera, conduce si de a creste vanzarile. Dar…
Smarties Advertising
Smarties Advertising - Servicii

Web Design

Servicii de design, realizare website-uri responsive sau non-responsive, comert online, optimizare SEO….
Smarties Advertising
Smarties Advertising - SEO

SEO

Consultanta SEO, analiza concurentei si a competitivitatii, care vor da un impuls…
Smarties Advertising
Smarties Advertising - Portofoliu

Portofoliu

Cateva dintre ultimele proiecte realizate de noi. Website-uri responsive, newslettere …
Smarties Advertising

Solicita o oferta!

Pentru obtinerea unor rezultate bune colaborarea e foarte importanta si ne luam angajamentul de a nu te dezamagi!
Pentru a solicita o oferta dedicata, completeaza formularul din pagina de contact.
Smarties Advertising - Articole recente
15
IAN
2018

Cat de des ar trebui refacut site-ul?

De cand am inceput sa dezvolt site-uri web, am primit multe intrebari de la persoane care intentioneaza sa angajeze o agentie de web design. Una dintre cele mai frecvente intrebari  care mi se adreseaza este: „Cat de des ar trebui refacut site-ul?” Majoritatea...
30
AUG
2017
Statistici responsive

De ce conteaza designul responsive? Cateva statistici

Designul responsive depaseste mobilitatea. Un site responsive se adapteaza la latimea pixelilor dispozitivului pe care il vezi. Un site responsive nu este doar un site care „functioneaza pe un telefon mobil”, este un site care pastreaza acelasi nivel de experienta de...
28
OCT
2016
Targetare

Ce inseamna, de fapt, comunicarea targetata?

In prezent prea putine companii din Romania folosesc intelept comunicarea targetata. Ce inseamna asta? Ca iti organizezi campaniile de email marketing in functie de profilul clientilor/vizitatorilor/userilor tai. Sa presupunem ca ai o baza de date mixta, clienti activi,...