smarties-adv.ro Web analytics

web design agency

Contact

„Arta comunicarii este limbajul conducerii.” (James Humes)

Completeaza formularul de contact daca ai intrebari, sugestii, critici. Asteptam mesajele tale. Daca vrei un website, ai idei dar ai nevoie de ajutor pentru implementare, poti apela la noi. Ai nevoie de un newsletter? Vrei sa pornesti o campanie pentru promovarea produselor> Suntem aici pentru a te ajuta.

Suntem oameni deschisi, prietenosi, daca te putem ajuta o vom face cu cea mai mare placere. Raspundem cat putem de prompt mesajelor pe care ni le trimiti, atat timp cat nu sunt mesaje spam šŸ™‚

In curand vei avea la dispozitie un formular pentru un calcul aproximativ al proiectului tau. Insa, pana atunci, te rugam sa ne contactezi folosind una dintre modalitatile de mai jos.

CONTACT > PROGRAM SI INFORMATII

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

In perioadele aglomerate suntem disponibili si in weekend.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile noastre, sau pentru solicitarea unei oferte dedicate, poti folosi formularul alaturat. Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Ne mai poti contacta la urmatoarul numar de telefon:

  • 0726.247.214

sau prin email:

  • office@smarties-adv.ro

Important:

Pentru ca primim nenumarate solicitari de oferte de baze de date, trebuie sa mentionam si aici ca nu vindem baze de date, cele pe care le detinemĀ fiind protejate de contractul de confidentialitate pe care il semnam cu fiecare client. Inainte de solicitarea unei oferte va rugam sa accesati pagina Bune practici

TRIMITE-NE UN MESAJ

Contact