smarties-adv.ro Web analytics

web design agency

Web design

„Website-ul iti promoveaza afacerea 24/7. Niciun angajat nu va face asta” (Paul Cookson)

Web design > Ai cateva secunde pentru a capta noul vizitator

Noi suntem aici pentru a ne asigura nu numai ca vizitatorii website-ului vor sta mai mult, dar si pentru a-i transforma in clienti.

  • Stim de ce majoritatea website-urilor esueaza in atingerea obiectivelor;
  • Metodologia noastra a ajutat la cresterea conversiilor online pentru afaceri din multe industrii;
  • Echipa noastra va va ajuta in crearea unui site practic si foarte bine facut;
  • Solutiile noastre oferite in materie de design vor duce afacerea ta la un alt nivel;
  • Un website cu un design atragator = credibilitate si experienta.
Web design
Web design

Un foarte important motiv, intre nenumarate altele, pentru care ar trebui sa iei in considerare imbunatatirea site-ului tau, este acela ca Google a venit, in ultima perioada, cu tot mai multe penalizari pentru website-uri.

Principalul interes Google este ca utilizatorii lui sa aiba o buna experienta si sa primeasca rezultate de o acuratete aproape maxima de fiecare data cand cauta ceva. Astfel, au dezvoltat diverse sisteme prin care analizeaza aproape tot. De la limba website-ului, la linkuri, tag-uri, error 404, continut relevant si rata cuvintelor cheie pana la linkuri ascunse sau chiar continut ascuns. Google analizeaza tot si isi foloseste algoritmii pentru a analiza daca tu intr-adevar oferi utilizatorului o experienta placuta de la cautare, navigare etc. Includem aici chiar si designul site-ului tau. Deja stii ca daca nu ai un site cu responsive design… ai de suferit. Pe scurt, sunt foarte multe criterii de care trebuie sa tii cont, motiv pentru care e mai mult decat indicat sa apelezi la specialisti.

Pentru a te pune, cat de cat, la punct cu notiunea design-ului responsive si neregulile care iti pot afecta site-ul fara sa stii, poti citi cateva articole referitoare la aceste probleme si rezolvarea lor, pe blog-ul nostru.

Pana atunci, uite ce servicii iti putem noi oferi:

Consultanta

Consultanta

Creare siteuri

Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti pentru a avea un website e de ajuns sa apelati la noi. Iar consultanta e gratuita.

Design responsive

Design responsive

Creare siteuri responsive

Designul va fi intotdeauna responsive pentru ca cei care va viziteaza sa aiba o experienta placuta indiferent de device.

SEO

SEO

Optimizarea SEO va creste sansele de a fi gasiti atunci cand utilizatorii cauta un produs sau un serviciu ca al tau.

Oferta

Oferta noastra

Oferta

Completand formularul si oferindu-ne cat mai multe informatii, iti vom crea o oferta dedicata in functie de solicitarile tale.

Vrei sa arati bine online?

Stim foarte bine sa ne facem treaba atunci cand vine vorba de site-uri web profesionale, de prezentare, bloguri. Design-ul va fi responsive, usor de utilizat, va fi adaptat afacerii sau cerintelor tau, iar consilierea e gratuita. Dupa realizarea website-ului aveti nevoie sa fie gasit rapid pe motoarele de cautare. Pentru asta ne putem ocupa si de SEO dar, pentru a ajunge cat mai sus, va fi nevoie si de ajutorul tau.

Un site bine facut, usor de gasit pe Internet, iti poate aduce mai multi clienti, te ajuta sa comunici cu actualii si viitorii clienti. Iata de ce trebuie sa fie usor de utilizat, prietenos, cu alte cuvinte sa fie responsive.

Clientii tai folosesc din ce in ce mai mult mobilul pentru a socializa, a se juca, a munci si pentru a face cumparaturi. Pentru a ramane impreuna cu ei trebuie sa ramaneti importanti pentru ei. Pentru a realizat acest lucru trebuie sa fiti disponibili pe dispozitivele pe care ei le utilizeaza.

Tot ceea ce facem e gandit in asa fel incat sa te ajute ca om de afaceri de succes online. Suntem pasionati in a va impartasi din experienta noastra pentru a va ajuta sa aveti unul dintre cele mai reusite site-uri. Afacerea noastra a inceput prin a ajuta oamenii sa inteleaga cum pot avea o prezenta de succes online si s-o foloseasca astfel incat sa-si creasca afacerea folosjnd puterea Internetului. Unii oameni de afaceri nu au foarte multe fonduri, mai ales la inceput, iar un bun webdesign al site-ului ii ajuta sa-si creasca afacerea fara prea mult efort.

Web design

A venit momentul schimbarii

Acum poate va ganditi ca aveti deja un website bun care poate fi vazut si pe mobil. E adevarat, dar astazi, utilizatorii au devenit mai pretentiosi si cer mai mult.

Daca utilizatorii sunt fortati sa redimensioneze pagina pentru a-i vedea continutul nu se simt prea confortabil si isi pierd, de multe ori, rabdarea, cautand un website care poate fi vizualizat pe mobil fara mare efort, un website care sa fie usor de utilizat si prietenos chiar si fiind vizualizat pe ecran mai mic.

Un website realizat si pentru dispozitivele mobile va afisa imaginile, textul, intregul layout adaptandu-se dispozitivului de pe care este vizualizat. Cu un website responsive veti avea o rata de conversie mai mare ce va veni de la cei care viziteaza site-ul de pe mobil, tableta etc. Chiar daca nu va ganditi la asta veti vedea beneficiile unui astfel de design in foarte scurt timp.

Web design-ul responsive este o optiune realista. Va lucra in beneficiul tau, afisand continutul site-ului in cel mai bun mod posibil pe dispozitivele mobile, ceea ce va duce la cucerirea increderii si satisfactiei clientilor care poate nu va viziteaza site-ul de la birou de fiecare data.